Infractiuni descoperite

28
feb
eye

Riscă până la 4 ani de închisoare pentru furt


Un bărbat în vârstă de 33 de ani, locuitor al capitalei, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Râșcani, pentru comiterea unui furt.

Acesta activând în calitate de șofer într-o firmă de taxi, în seara de 20 ianuarie, în timp ce transporta un client spre locul indicat de acesta, i-a sustras cardul bancar. Ulterior efectuând mai multe tranzacții cu cardul sustras ce aparține părții vătămate, un bărbat în vârstă de 29 ani. Suspectul  a alimentat automobilul cu combustibil,  astfel, cauzându-i victimei un prejudiciu în sumă de 1 900 lei.

Urmare a măsurilor de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști, individul a fost identificat și reținut fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt, care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei,  muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.


Reținut pentru 30 de zile și cercetat penal pentru furt de automobile

Recidivist reținut de polițiștii sectorului Râșcani pentru pungășie


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""