Infractiuni descoperite

08
iul
eye

Riscă până la 4 ani de închisoare, pentru furt dintr-o grădiniță


Un bărbat de  38 ani, locuitor a capitalei, a fost reținut și cercetat penal de către Polițiștii sect. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru furt dintr-o grădiniță, amplasată pe str. Trandafirilor din com. Stăuceni sect. Râșcani, de unde a sustras o geantă de dame în care se aflau actele de identitate și mijloace financiare ce aparțin unei angajate în vârstă de 37 ani.

Incidentul a avut loc la data de 4 iunie. Polițiștii inspectoratului sect. Râșcani, fiind alertați de femeie care a comunicat că i-a fost sustrasă geanta. La fața locului polițiștii au stabilit că individul a intrat în grădiniță prin acces liber, observând ușa deschisă acesta a sustras geanta care era lăsată fără supraveghere. Totodată polițiștii au stabilit că de pe cardul bancar au fost sustrași banii ce aparțin femeii, astfel fiindu-I cauzat un prejudiciu în sumă de 20 980 lei.

Astfel, în urma măsurilor speciale întreprinse de ofiţeii de investigaţie a Inspectoratului Râșcani, suspectul a fost reţinut şi escortat la inspectorat pentru audieri şi stabilirea circumstanţelor. Poliţiştii au acumulat probe suficiente care ar demonstra vinovăţia acestuia. În cadrul audierilor bărbatul și-a recunoscut vinovăția. Este de menționat că individul anterior a fost judecat pentru un șir de furturi din oficii și grădinițe, pe teritoriul mun. Chișinău.

În acest context, a fost inițiată o cauză penală pentru furt,  faptă care prevede amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.


Poliția Capitalei continuă acțiunile de contracarare a traficului illicit de droguri,  în cadrul operațiunii ,,Mac -2019”

Recidivist reținut pentru jaf stradal


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""