Infractiuni descoperite

20
noi
eye

Riscă până la 6 ani de închisoare pentru circulaţia ilegală a drogurilor


Un bărbat în vârstă de 42 de ani, locuitor a capitalei a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție a sect. Râșcani al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru “Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora”.

Polițiștii au intrat în posesia unei informații operative și activitatea ilicită a bărbatului a fost documentată de forțele de ordine pe parcursul la o lună de zile. Astfel la data de 19 noiembrie, acesta a fost reținut în curtea unui bloc de locuit de pe bd. Moscova. Suspectul a fost escortat la inspectorat, unde asupra sa au fost depistate  37 pachetele zip-lock în care se afla o substanță albă cristalizată, un cântar de scara mică, seringi cu lichid și tuburi din plastic ce servesc consumului de droguri. Atât obiectele cât și pachețelele depistate, au fost ridicate, sigilate și transmise la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare a IGP, pentru a fi supuse expertizării. În cazul în care reușea să comercializeze pachețelele cu substanța alb cristalizată, era să obțină un profit în sumă de 25 000 lei.

Conform legislației în vigoare, suspectul riscă închisoare pe un termen de la 1 la 6 ani.

Totodată de către forțele de ordine sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii și  de urmărire penală în vederea documentării tuturor circumstanțelor.

 


Suspecți în patru cazuri de furturi din automobile

Minor aflat în căutare pentru furtul unui telefon, reținut de polițiștii sectorului Râșcani


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""