Infractiuni descoperite

10
ian
eye

Riscă până la 7 ani de închisoare pentru circulația ilegală a drogurilor


Recent, un bărbat specializat în circulația ilegală a substanțelor narcotice în proporții a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău.

Monitorizarea și documentarea bărbatului în vârstă de 40 de ani, locuitor a capitalei, a durat două luni de zile, fiind efectuate două achiziții de control și au fost achiziționate 23 de pastile de ,,Subitex”, astfel forțele de ordine au acumulat probe suficiente ce ar demonstra vinovăția acestuia.

În urma percheziției corporale și la domiciliul acestuia, forțele de ordine au depistat mijloacele bănești marcate, obținute în urma comercializării drogurilor în sumă de 8 000 lei și o pastilă de ,,Ecstasy”. Probele delicte depistate, au fost ridicate și sigilate conform procedurii.

Actualmente bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru  ,,Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”, iar  conform legislaţiei penale în vigoare el riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani.

Este de menționat că anterior bărbatul a fost atras la răspundere pentru fapte similare.

Totodată polițiștii în continuare desfășoară acțiuni speciale de investigație pentru a stabili și complicitatea altor persoane.


Cercetat penal pentru dublu omor

Recidivist reținut de polițiștii sectorului Botanica pentru jaf


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""