Infractiuni descoperite

29
noi
eye

Riscă până la 7 ani de închisoare pentru jaf


Ofițerii de investigații din cadrul grupei contracarare a  jafurilor a sectorului Buiucani, în urma acțiunilor speciale de investigații au reținut un bărbat de 29 ani, originar din raionul Ialoveni, pentru că ar fi jefuit o minoră de 10 ani, deposedând-o de telefonul mbil.

Incidentul a avut loc pe data de 10 octombrie curent, pe str. 31 august, în timp ce minora după ore se deplasa spre domiciliu, individul a urmărito şi în mod deschis i-a sustras telefonul mobil de model „Xiaomi Redmi 4 A”, cauzându-i un prejudiciu în sumă de 3 000 lei. Poliţiştii au fost alertaţi de un martor, care a observat ce i sa întâmplat minorei.

În acest context forţele de ordine au iniţiat un şir de acţiuni speciale de investigaţii cu privire la reţinerea individului. Astfel, la 22 noiembrie, suspectul a fost localizat şi reţinut de poliţişti, fiind escortat la inspectorat pentru audieri.
În cadrul acţiunilor de urmărire penală acesta şi-a recunoscut vinovăţia, fiind plasat în arest pentru 30 de zile. Este de menţionat că anterior individul a mai fost judecat pentru infracţiuni similare și conducerea unităţii de transport în stare de ebrietate.

Actualmente acesta este cercetat penal pentru infracţiune de jaf, care conform legislaţiei penale prevede o pedeapsă cu închisoare pe un  termen de la 5 până la 7 ani.


Activitățile proactive demarate de Poliția Capitalei continuă

Reținut în flagrant de un echipaj BPRO, pentru răpirea unui automobil


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""