Infractiuni descoperite

31
mai
eye

Riscă până la 7 ani de închisoare pentru jaf


În noaptea de  23 mai, polițiștii Inspectoratului de Poliție Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au fost alertați de un bărbat în vârstă de 35 ani, comunicând că a fost agresat și în mod deschis i-au fost sustrase două telefoane mobile. Imediat la fața locului s-a deplas grupa operativă a inspectoratului pentru a stabili toate circumstanțele. La locul faptei victima le-a comunicat polițiștilor că în timp ce se întorcea la domiciliu la intersecția str. Paris cu Suceava, a fost atacat de un individ unde aplicându-i mai multe lovituri în mod deschis i-a sustras telefoanele mobile de model „Samsung” GalaxyJ6” și „Nokia”, după care a fugit într-o direcție necunoscută. Cauzându-i un prejudiciu în sumă de 5 550 lei.

Polițiștii imediat au dispus mai multe măsuri speciale de investigație pentru stabilirea și identificarea făptașului. Ulterior în urma măsurilor întreprinse de ofițerii de investigație, individul a fost identificat și reținut fiindu-i aplicate mijloacele speciale, acesta fiind escortat la poliție pentru audieri. Individul s-a dovedit a fi în vârstă de 30 ani, locuitor a capitalei, anterior fiind judecat pentru infracțiuni similare. În cadrul audierilor individul și-a recunoscut vinovăția.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și cercetat penal pentru jaf, acesta  riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.


A intrat într-o locuință pe geam și a sustras 7000 de lei

Grupare criminală destructurată de Poliția Capitalei și Procuratura


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""