Infractiuni descoperite

29
oct
eye

Riscă până la 7 ani de închisoare pentru jaf


Un tânăr în vârstă de 18 ani, originar dintr-o localitate din r-nul. Ștefan Vodă, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Buiucani din cadrul Direcție de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectat de comiterea a două jafuri. Acesta a sustras  țigări electronice de model ,,IQOS”.

În primul caz polițiștii au fost sesizați pe data de 11 octombrie, de către un tânăr de 19 de ani, comunicând că a fost jefuit în timp ce se afla pe str. E. Coca. La fața locului tânărul a comunicat forțelor de ordine că s-a întâlnit cu un tânăr pentru ca să-i vândă o țigară electronică. Ulterior individul în mod deschis a sustras-o și a fugit într-o direcție necunoscută, cauzând victimei un prejudiciu în sumă de 1 460 lei.

Al doilea caz a avut loc pe data de 13 octombrie, când individul la fel sub pretextul de a procura o țigară electronică s-a întâlnit cu o tânără de 20 de ani, în or. Durlești str. Caucaz, unde în mod deschis i-a sustras bunul material. Prin acțiunile lui i-a cauzat tinerei un prejudiciu în sumă de 2 100 lei.

În urma măsurilor de investigație întreprinse de polițiști individul a fost localizat și reținut fiind condus la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale tânărul și-a recunoscut vinovăția comunicând schema prin care identifica persoanele care vor să vândă țigări electronice, iar bunurile sustrase le-a vândut obținând un profit.

Actualmente acesta este cercetat penal pentru jaf, infracțiune care conform legislației penale în vigoare, se pedepsește cu  închisoare de la 5 la 7 ani


Cânepă și Marijuana în valoare de 100 000 lei, depistate și ridicate de către polițiștii sectorului Râșcani, de la domiciliul unui bărbat

Riscă până la 7 ani de închisoare pentru că și-a jefuit mama


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""