Infractiuni descoperite

05
noi
eye

Riscă până la 7 ani de închisoare pentru jaf și șantaj


Doi tineri cu vârstele de 18 ani şi un minor de 17 ani, originari din capitală, au fost reţinuţi pe urme fierbinţi de către ofiţerii de investigaţii ai Direcției de Poliție a mun. Chișinău de comun cu polițiștii sectorului Râșcani, după ce pe data de 30 octombrie curent ar fi jefuit și șantajat un tânăr de 23 ani, în timp ce se aflau într-un apartament de pe bd. Grigore Vieru.

În cadrul acțiunilor de investigații și de urmărire penală forțele de ordine au stabilit că victima în timp ce se afla în apartament a fost agresat fizic fiindu-i aplicate mai multe lovituri în regiunea capului și feței și în mod deschis i-a fost sustras telefonul mobil de model ,,Nokia’’, portmoneul cu acte de identitate, cauzându-i un prejudiciu în sumă de 4650 lei. Ulterior fiind șantajat de indivizi pentru a le transmite mijloace bănești în sumă de 2500 lei.

În acest context au fost iniţiate două cauze penale în baza art. 187 al 2 și art. 189 alin(2), Cod Penal al RM. Conform legislaţiei în vigoare persoanele culpabile de „Jaf” și ,,Șantaj ,, riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 de ani. Indivizii fiind plasați în arest preventiv  pentru 30 de zile.


Taximetriștii verificați de Poliția Capitalei și ANTA

Campania ,, Eu iubesc viața, spun drogurilor NU”


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""