Infractiuni descoperite

11
apr
eye

Riscă până la 7 de închisoare pentru jaf


Trei tineri cu vârstele cuprinse între 22 și 26 ani, originari din mun. Chișinău, r-nul. Ialoveni și Dubăsari, au fost reținuți de ofițerii de investigații ai grupei contracararea  jafurilor a sectorului Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf stradal.

Polițiștii sectorului Buiucani fiind alertați în seara de 25 martie, de către un tânăr comunicând că a fost atacat și jefuit pe str. Ștefan-Vodă or. Durlești. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului, pentu documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor. La fața locului tânărul de 21 ani, a comunicat forțelor de ordine că în timp ce se deplasa la domiciliu, pe str. Ștefan-Vodă, a fost atacat de trei indivizi ce erau în stare de ebrietate,  fiind agresat de aceștia a fost  deposedat de scurtă, telefon mobil de model ,,Samsung J 5” și portmoneul cu mijloace financiare. Astfel fiindu-I cauzat un pejudiciu în sumă de 6 500 lei.

În urma măsurilor speciale de investigații întreprinse de polițiști indivizii au fost localizați și reținuți în or. Durleși, fiind escortați la Inspectoratul de Poliție pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale suspecții și-au recunoscut vinovăția. Este de menționat că tânărul de 23 ani, anterior a mai fost judecat pentru infracțiuni similare.

Tinerii au fost reținuți pentru 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție mun. Chișinău, fiind cercetați pentru Jaf,  infracțiune  care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.


Dacă recunoști indivizii anunță poliția la numerele de telefon indicate!

A profitat de neatenția unei domnișoare și i-a sustras telefonul și banii


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""