Infractiuni descoperite

08
aug
eye

Riscă până la 8 ani de închisoare pentru tâlhărie


Tânăr în vârstă de 27 de ani, originar din capitală, a fost reținut de către ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unei tâlhării.

Dispeceratul inspectoratului a fost alertat în după amiaza zilei de 3 august, de către victimă un tânăr de 21 de ani, comunicând că a fost amenințat și în mod deschis a fost deposedat de telefonul mobil de model  “Samsung J3”. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului de poliție pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. La locului tânărul a comunicat forțelor de ordine că în timp ce se deplasa pe bd. Decebal, de el s-a apropiat o persoană necunoscută și amențându-l cu un obiect asemănător cu o șurubeliniță în mod deschis i-a sustras telefonul mobil, după care a fugit într-o direcție necunoscută. Suma prejudiciului cauzat victimei a fost estimată la 1 500 lei.

Polițiștii imediat au dispus un șir de măsuri speciale de investigație, urmare la ce individul a fost identificat și reținut fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vinovăția. Telefonul sustras urmează a fi returnat proprietarului.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de Detenție Provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău și este cercetat pentru Tâlhărie, care conform legislației în vigoare prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 8 ani.


Cercetat penal pentru furt și jaf

Reținut și cercetat penal, după ce a jefuit un tânăr de telefonul mobil


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""