Social utile

03
apr
eye

Săptămâna prevenirii criminalității


În ajunul sărbătorilor Pascale, în perioada 02-06.04.2018, angajații Poliției Capitalei de comun cu militarii Departamentului Trupelor de Carabinieri al MAI, pe teritoriul mun. Chișinău sunt organizate şi desfăşurate activități structurate pe diverse domenii de prevenire.

Astfel, polițiștii în comun cu militarii vor patrula sectoarele municipiului Chișinău în scopul sporirii gradului de siguranță a cetățenilor.

De asemenea, vor fi inițiate acțiuni de sensibilizare a cetățenilor cu genericul „Împreună în siguranță cu Poliția noastră”, în cadrul cărora vor fi distribuite pliante informative cu caracter preventiv în ceea ce privește măsurile de siguranță întru prevenirea furturilor din autoturisme şi locuințe, prevenirea pungășiilor și escrocheriilor.

În pragul vacanței de primăvară, Poliția capitalei pe parcursul săptămânii curente va desfășura diverse acțiuni de informare a elevilor, părinților și corpului didactic din instituțiile de învățământ la capitolul prevenirii delincvenței juvenile şi victimizării minorilor.

 

 


Cercetaţi penal pentru furturi din automobile

Doua tone de fruncte ridicate de poliţişti din Piaţa Centrală


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""