Social utile

06
mar
eye

Şedinţă de lucru cu reprezentanţii instituţiilor medicale din capitală


Azi, 6 martie, Şeful Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, dl Corneliu GROZA, conducătorii Inspectoratelor de poliţie, Secțiilor urmărire penală și Organelor de constatare s-au întrunit într-o şedinţă de lucru cu factorii de decizie din cadrul instituțiilor medicale: Centrul de Medicină Legală, Dispensarul Republican de Narcologie, Spitalul Clinic de Psihiatrie, Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, Institutul de Medicină Urgentă, Spitalul republican de copii  „V. Ignatenco” și Institutul Mamei şi Copilului.

În cadrul ședinței a fost pusă în discuţie problematica apărută în conlucrarea poliției cu instituțiile medicale, ce ține de examinarea proceselor penale și cauzelor penale din gestiunea ofițerilor de urmărire penală atât din cadrul Direcției de Poliție cât și Inspectoratele de poliție teritoriale. Informarea imediată a poliției în cazurile adresărilor  persoanelor după acordarea ajutorului medical cu leziuni corporale, comise urmare a infracțiuni asupra lor, în rezultatul accidentelor rutiere alte incidente, precum  și efectuarea expertizelor medico-legale de instituțiile abilitate cu acest drept.

Ca urmare, au fost stabilite mecanizme eficiente de conlucrare dintre poliție și instituțiile medicale din mun. Chișinău.


În căutare pentru jaf !

Consumator de droguri reţinut de echipajele mobile 902


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""