Social utile

26
iul
eye

Şedinţă de lucru în cadrul Proiectului de consolidare a capacităţilor Republicii Moldova în domeniul luptei împotriva traficului de fiinţe umane


Ieri, 25 iulie 2018, în cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău a avut loc o şedinţă de lucru cu participarea unei delegaţii din Lithuania şi Cipru, care desfăşoară în perioada 23- 27 Iulie o vizită de studiu în Moldova.

La ședință au participat echipa de experţi în implementarea proiectului ,, Consolidarea capacităţilor Republicii Moldova în lupta împotriva traficului de fiinţe umane” , șeful adjunct al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, dl Gojan Ion, împreună cu şefii serviciilor SCAI, SCAUP, şi serviciului psihologic.

În cadrul ședinței a avut loc un schimb de bune practici în domeniul combaterii acestui fenomen, au fost prezentate rezultatele obținute, dar și obiectivele care urmează a fi atinse, de asemenea, au fost prezentate diverse studii de caz și tehnici de investigații care vor contribui la dezvoltarea capacităţilor profesionale ale polițiștilor.

Preluarea bunelor practici din statele europene va contribui la profesionalizarea angajaților Direcţiei de Poliţie și reducerea cazurilor de trafic de fiinţe umane.


Poliţia Capitalei solicită ajutorul cetăţenilor!

Reţinuţi pe urme fierbinţi de către Poliţiştii sectorului Centru pentru jaf


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""