Social utile

02
mai
eye

Ședință de lucru privind combaterea infracțiunilor în locuri publice


Azi, 2 mai, în cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a avut loc o ședință comună cu participarea Șefului Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, dl Corneliu GROZA,  conducătorii Inspectoratelor de Poliție, a Inspectoratului General de Carabineri al MAI și Inspectoratului Național de Patrulare al IGP, în cadrul careia a fost abordată problematica în ce privește interacțiunea forțelor subdiviziunilor menționate, cu privire la măsurile de combatere a contravențiilor și infracțiunilor în locurile publice.

În cadrul ședinței s-a discutat despre contravențiile și infracțiunile comise pe teritoriul Capitalei, în deosebi s-a atras o atenție deosebită la cazurile de deteriorare și vandalizare a mijloacelor de transport, care în ultima perioadă sunt mai frecvente. De asemenea s-a discutat despre intensificarea și reacționarea echipelor mixte, în locurile unde cetățenii pot deveni potențiale victime, pentru a asigura o intervenţie promptă în soluţionarea tuturor solicitărilor parvenite.

Totodată Poliția, recomandă cetățenilor să-și asigure corespunzător bunurile, iar dacă sunteți martor/ victimă a unei infracțiuni sau contravenții, adresați-vă celei mai apropiate unități de poliție sau apelați cu încredere serviciul unic 112.


Reținuți pentru furt de polițiștii sectorului Buiucani

Atenție la buzunare! Un hoț reținut în flagrant de polițiști


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""