Social utile

09
aug
eye

Şedinţă de lucru privind fluidizarea traficului rutier la intersecţia străzii Codrilor cu şoseaua Balcani


Recent, angajaţii Serviciului sistemtizarea circulaţiei rutiere al Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău s-au convocat într-o şedinţă de lucru cu reprezentanţii Administraţiei de Stat a Drumurilor, Direcţia Arhitectură din cadrul Primăriei Capitalei şi Chişinău Proiect, pentru a pune în discuţii şi a examina posibilităţile de amenajarea corespunzătoare la intersecţia străzii Codrilor şi şoseaua Balcani din sectorul Buiucani al Capitalei. Iniţial, factorii de decizie au mers la faţa locului unde au întocmit o schiţă-proiect de amenajare a unui sens giratoriu sau instalare a semafoarelor temporar, în dependenţă de condiţiile rutiere ce urmează a fi realizate pe parcurs. Preliminar, proiectul pilot a fost aprobat şi pus în discuţie, fiind examinat sub aspectul standardelor noi prevăzute de lege, cu ulterioara aplicare în practică.

Totodată, specialiştii în domeniu vor lua în calcul propunerile înaintate de către locuitorii din preajmă, pentru a crea condiţii rutiere favorabile de deplasare şi prevenire a accidentelor rutiere, dar şi a ambuteiajelor. În acest sens, cetăţenii care doresc să contribuie la acest proiect, pot înainta propuneri în dependenţă de necesităţile apărute anterior.

Poliţia Capitalei şi-a propus amenajarea corespunzător a intersecţiilor, precum şi fluidizarea traficului rutier, în vederea prevenirii ambuteiajelor şi accidentelor rutiere.


Încă o plantaţie de cânepă depistată şi nimicită de poliţiştii sectorului Centru

Cînepă sălbatică depistată şi nimicită de către poliţiştii sectorului Ciocana în cadrul operaţiunii MAC-2017


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""