Infractiuni descoperite

07
mai
eye

Speluncă de droguri deconspirată de poliţişti într-un apartament din sectorul Râşcani


Ofițerii de investigații a sectorului  Râşcani  din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au intrat în posesia unei informații operative, precum că într-un apartament din sectorul Râşcani , un bărbat a organizat o speluncă de consum de droguri.

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigații, polițiștii au stabilit că în apartamentul ce aparține unui bărbat în vârstă de 43 de ani, originar din capitală ,  anterior cercetat penal pentru infracțiuni similare, este organizată o speluncă de consum a substanțelor psihotrope . Ulterior a fost autorizată și efectuată o percheziție în apartamentul individului, unde  în urma controlului, forțele de ordine au depistat și ridicat : 9 sticle din plastic  cu substanță lichidă cu aspect suspect , 4 borcane de sticlă  cu substanță lichidă de culoare cafenie , 3 pachețele de hîrtie cu praf de culoare roșietică,  4 sticluțe medicinale cu lichid  de culoare gălbui roșietic, 8 vase de plastic cu urme pe pereții acestora de substanță lichidă vîscoasă. Acestea au fost  ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP.

În dependență de rezultatele expertizelor chimice suspectul riscă să fie cercetat penal și privat de libertate pe un termen de până la 4 ani.


Individ aflat în căutare , reţinut de Poliţia Capitalei

Doi minori cercetaţi penal pentru răpirea unui automobil


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""