Infractiuni descoperite

25
apr
eye

Speluncă pentru consum de droguri, deconspirată de poliţiştii sectorului Ciocana


Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Ciocana din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, au intrat în posesia unei informații operative, precum că într-un apartament din sec. Ciocana, proprietarii au organizat speluncă de consum a substanțelor narcotice.

În acest context polițiștii au desfășurat un șir de măsuri, acumulând probe concludente în privința persoanelor implicate în organizarea consumului de substanțe narcotice cât și comercializarea lor. Aceștea s-au dovedit a fi, doi frați de 26 și 40 ani, care în locuința proprie au organizat speluncă și două femei de 33 de ani care comercializau susubstanțele narcotice, anterior toți fiind judecați pentru infracțiuni similare. Indivizii au fost documentați pe parcursul lunilor martie-aprilie.

Totodată forțele de ordine au efectuat mai multe percheziții autorizate în locuințele suspecților, unde au depistat aparate confecționate artizanal predestinate consumului de substanțe interzise, masă vegetală fărămițată  cu miros specific. Acestea au fost  ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic ș iexpertize judiciare al IGP.

Indivizii sunt cercetați penal pentru organizarea ori întreţinerea speluncilor  pentru consumul drogurilor sau etnobotanicelor, care conform legislației se pedepsește cu amendă de la 27 500 lei la 57 500 lei sau cu închisoare de până la 4 ani.


Cercetați penal în stare de arest pentru răpire și șantaj

Minor cercetat penal pentru furt din biserică


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""