Infractiuni descoperite

11
feb
eye

Surprins chiar de proprietar în timp ce comitea un furt, și predat Poliției


Un bărbat în vârstă de 29 ani, locuitor a capitalei, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău și este cercetat penal pentru furt.

Cazul a avut loc la data de 07 februarie, în timp ce individul se afla pe str. Burebista din sect. Botanica, când prin deteriorarea lacătului a pătruns în automobilul de model ,,Dacia Logan”, ce era parcat lângă piață, de unde a sustras o automagnitolă de model  ,,PIONEER”, la prețul de 1 900 lei . Ulterior în timp ce proprietarul unității de transport, un bărbat în vârstă de 36 ani, se apropia de automobil a observat un individ cu automagnitola în mână, încercând să părăsească locul infracțiunii, pe care l-a stopat. La fața locului a fost solicitată grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Botanica, pentru documentarea cazului.

În cadrul investigațiilor polițiștii au stabilit complicitatea individului în cel puțin 7 cazuri de sustragere din automobile, din sectorul Botanica a capitalei. Acesta pătrundea în automobile prin deteriorarea geamurilor și a lacătelor de unde sustrăgea bunuri materiale și accesorii.

Totodată în cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția, comunicând că accesoriile sustrase le vindea obținând un profit.

Conform legislației penale în vigoare, acesta riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de 180 la 240 ore sau  închisoare pe un termen de până la 4 ani.

De asemenea polițiștii întreprind măsuri de investigație privind implicarea tânărului și în alte cazuri analogice înregistrate pe teritoriul mun. Chișinău.


Reținut de Polițiști pentru pungășie

Cercetat penal pentru circulaţia ilegală a drogurilor


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""