Infractiuni descoperite

21
feb
eye

Suspectat în minim 3 cazuri de furt


Tânăr în vârstă de 20 ani, domiciliat în capitală, în urma măsurilor întreprinse a fost reținut de ofițerii de investigație a sectorului Buiucani, din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, suspectat în comiterea furturilor din subsolurile caselor de locuit. Suspectul anterior a mai fost judect pentru infracțiuni similare.

Individul este suspectat în trei cazuri, polițiștii acumulând probe concludente cei demonstrează vinovăția. Astfel în primul caz Inspectoratul Buiucani a fost alertat la data de 15 decembrie 2018, unde individul prin deteriorarea lacătului de la ușă a pătruns în debaraua amplasată în subsolul casei de locuit de pe str. I. Creangă, de unde tainic a sustras, aparat de găurit de model „Metabo” , Și două aparate de găurit de model „Machita” , cauzând un prejudiciu în sumă totală de 9324 lei.

Alte două cazuri au avut loc în luna februarie curent, unde tot prin deteriorarea lacătului a pătruns în subsol și a sustras bunuri materiale. Prejudiciul cauzat proprietarilor de către tânăr constituie circa 10 600 lei.

În cadrul audierilor el și–a recunoscut vinovăția comunicând polițiștilor că a comis furturile din lipsa mijloacelor financiare iar bunurile sustrase le-a vândut la prețuri simbolice. Polițiștii întreprind toate măsurile în depistarea bunurilor, pentru a fi întoarse proprietarilor.

Tânărul este cercetat penal pentru furt, infracțiune care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la  240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.


Doi tineri riscă până la 4 ani de închisoare pentru furt

Minori cercetați penal pentru tâlhărie


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""