Infractiuni descoperite

26
apr
eye

Suspectați de răpirea a doua automobile, reținuți de polițiști


Ofițerii de investigație a sectorului Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în urma măsurilor întreprinse au reținut un tânăr de 18 ani și doi minori de 16 ani, locuitori a capitalei, fiind bănuiți de comiterea a două răpiri de automobile.

În primul caz polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 9 aprilie, de către proprietarul unității de transport în vârstă de 34 ani, comunicând că i-a fost răpit automobilul “Ford”. Automobilul era parcat în curtea blocului pe bd. Traian, proprietarului i-a fost cauzat un prejudiciu în sumă de 25 000 lei.

Al doilea caz de răpire a avut loc la data de 13 aprilie, pe strada Hristobotev, de unde făptașii au răpit automobilul de model “Audi”, suma prejudiciului cauzat proprietarului în vârstă de 41 ani, constituie 40 000 lei.

În urma acțiunilor speciale de investigații suspecții au fost localizați și escortați la Inspectoratul de Poliție pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale indivizii și-au recunoscut vinovăția comunicând că au vrut să se plimbe cu automobilul.

Suspecții sunt cercetați penal  în stare de libertate pentru răpirea mijlocului de transport, infracțiune care conform legislației în vigoare prevede o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 5 ani.


Dacă îi recunoști anunță poliția!

Dacă recunoști bărbatul din imagini anunță Poliția !


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""