Infractiuni descoperite

15
aug
eye

Suspectul în cazul alertei cu bombă la Parlamentul şi Preşedinţia Rep. Moldova a fost identificat şi reţinut


În rezultatul acţiunilor de investigaţii desfăşurate de către ofiţerii de investigaţii ai IP Buiucani şi angajaţii Direcţiei de poliţie a mun. Chişinău, a fost identificat  suspectul care a anunţat despre prezenţa unui obiect explozibil  în incinta Preşedinţiei Rep. Moldova amplasată pe pe bd. ,,Ștefan cel Mare și Sfînt” 154 şi Parlamentul Rep. Moldova de pe bd. ,,Ștefan cel Mare și Sfînt” 105.

Amintim, că la 10 august curent , un necunoscut a alertat poliţia că instituţia este minată. Urmare a implicării prompte a serviciilor competente, autorul alertei a fost identificat şi reţinut .

Aceasta s-a dovedit a fi un bărbat de 29 de ani, locuitor al capitalei, anterior judecat pentru diverse infracţiuni. Bărbatul  a declarat poliţiştilor că era în stare de ebrietate când a telefonat la poliţie.

În baza celor stabilite a fost iniţiată cauză penală sub aspectul art. 281„Comunicarea mincinoasă cu bună ştiinţă despre actul terorism” Cod Penal al RM. Legislaţia în vigoare prevede amendă în mărime de la 27 500 la 42 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani


Dacă îl recunoşti anunţă Poliţia !

Reţinut pe urme fierbinţi după ce a jefuit un bărbat


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""