Infractiuni descoperite

29
oct
eye

Tânăr cercetat penal pentru circulația ilegală a drogurilor


Ofițerii de investigații a Direcției de Poliție a mun. Chișinău de comun cu polițiștii sectorului Râșcani, au efectuat percheziție autorizată în locuința unui tânăr de 20 de ani, din sectorul Râșcani a capitalei, unde au fost depistate și ridicate 12 pachețele cu substanță fărămițată cu miros specific, un pachet de tip zip-lock cu o substanță suspectă și mijloace bănești obținute în urma comercializării drogurilor. Polițiștii au documentat activitatea infracțională a tânărului timp de o lună, fiind efectuate 3 achiziții de control.

Actualmente forțele de ordine au acumulat probe concludente ce-i demonstrează vinovăția. Pachețelele depistate în urma percheziției au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare a IGP. În cazul în care tânărul comercializa pachețelele cu substanța fărămițată cu miros specific, ar fi obținut un profit în sumă de 30 000 lei.

Anterior tânărul a mai fost în vizorul forțelor de ordine, pentru fapte similare. Acțiunile polițiștilor au avut loc în cadrul unei cauze penale inițiată pentru Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare, tânărul fiind reținut pe un termen de 72 ore în Izolatorul Direcției de Poliție mun. Chișinău. Conform legislației în vigoare suspectul riscă închisoare pe un termen de la 7 la 15 de ani. Totodată de către forțele de ordine sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii suplimentare în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate.


Reținut și cercetat penal pentru furt din locuință

Riscă până la 10 ani de închisoare pentru tâlhărie


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""