Infractiuni descoperite

28
oct
eye

Tânăr din capitală cercetat penal pentru circulația ilegală a drogurilor


Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au reținut un tânăr în vârstă de 20 ani, locuitor a capitalei, fiind suspectat în comercializarea substanțelor narcotice.

Polițiștii au intrat în posesia unei informații operative despre activitatea infracțională a tânărului, acesta fiind documentat pe parcursul unei săptămâni. Ulterior la data de 17 octombrie, tânărul a fost reținut în scara blocului de locuit de pe str. Alecu Russo, el fiind escortat la inspectorat, asupra lui  a fost depistat un pachet în care se afla substanță vegetală mărunțită cu miros specific. Dacă îi reușea comercializarea substanței vegetale, individul era să obțină un profit în sumă de 2 000 lei.

Pachetul cu substanța vegetală a fost ridicat și îndreptat pentru expertizare la CTC și EJ al IGP.

Actualmente tânărul este cercetat pentru circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora care conform legislației penale  se pedepsește cu amendă în mărime de la 20 000 la 35 000 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de pînă la 150 de ore, sau cu închisoare de până la 1 an.

Totodată polițiștii întreprind măsuri speciale de investigație pentru stabilirea persoanelor implicate în acest caz.

 


Doi bărbați reținuți și cercetați penal dupa ce au comis o tâlhărie

Cânepă și Marijuana în valoare de 100 000 lei, depistate și ridicate de către polițiștii sectorului Râșcani, de la domiciliul unui bărbat


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""