Infractiuni descoperite

13
aug
eye

Tânăr reținut în flagrant, cu 50 de pachețele de droguri asupra sa


În dimineața zilei de 12 august curent, un echipajul mobil al Batalionului de Patrulare și  Reacţionare Operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, în timpul patrulării străzii Albișoara din sect. Râșcani al capitalei, au observat un tânăr care avea un comportament suspect la vederea polițiștilor. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 29 de ani, locuitor a capitalei.

La fața locului a fost solicitată grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Râșcani, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul procesului de documentare, poliţiştii au depistat asupra lui un rucsac, în care se aflau 50 pachețele cu masa de culoare gălbuie și cu miros specific. Tânărul a fost escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Fiind audiat acesta a declarat că obținea venit de pe urma plasării drogurile în locuri stabilite de către alte persoane, care se ocupau cu comercializarea drogurilor prin intermediul rețelelor de socializare. În acet context pachețelele a fost sigilate şi expediate la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al Inspectoratului General al Poliţiei, pentru efectuarea expertizelor. În dependenţă de rezultatele acestora, individul riscă să fie cercetat penal pentru circulaţia ilegală de droguri, actualmente acesta fiind plasat în arest pentru un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău .

Totodată ofițerii de investigație întreprind acțiuni suplimentare în stabilirea circumstanțelor și implicarea celorlate persoane în schema de comercializare a drogurilor.

Este de menţionat că, Poliţia capitalei a sporit activităţile de patrulare a străzilor şi în special locurile unde pot fi săvârşite infracţiuni sau contravenţii, iar cetăţenii sunt îndemnaţi să informeze imediat serviciul unic 112 în caz de urgenţă.


Doi minori reținuți pe urme fierbinți după ce au răpit un automobil

Operațiunea ,, Mac -2019” continuă


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""