Infractiuni descoperite

17
mai
eye

Tânăr reţinut în flagrant de poliţişti


O doamnă  în vârstă de 65 de ani, locuitoare  a capitalei, s-a adresat cu o plângere la IP Buiucani a Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, declarând  că ar fi fost înşelată de bani în sumă de 83 000 lei de către un necunoscut. Potrivit acesteia, individul s-a prezentat în calitate de  reprezentant al  unei companii ce vinde ochelari de soare şi i-ar fi spus că în urma unei loterii , doamna ar fi fost  câştigătoarea  unui apartament cu 3 odăi.

În cadrul investigaţiilor demarate, forţele de ordine au constatat că victima ar fi oferit escrocului bani în mai multe tranşe , în perioada de timp a lunilor ianuarie până în luna mai curent, banii fiindu-i solicitaţi  pentru a intra în posesia apartamentului. Individul a fost reţinut în flagrant de către poliţişti când primea de la victimă o altă tranşă de bani în sumă de 600 euro.

Conform primelor informaţii  acumulate de către ofiţerii de investigaţii , suspectul s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 17 ani, domiciliat în capitală , care ar fi fost implicat anterior în mai multe cazuri de jaf şi escrocherie .

Pe marginea acestui caz a fost inițiată o cauză penală pentru escrocherie, iar suspectul este cercetat în stare de libertate . Conform legislaţiei penale în vigoare  acesta riscă să fie sancționat cu închisoare pentru un termen de până la 6 ani.


Campanie de informare și sensibilizare „Protejați familia de violență”

Căutate de poliţişti pentru furtul unui telefon


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""