Infractiuni descoperite

13
sep
eye

Tânăr reţinut şi cercetat penal de poliţiştii sectorului Centru pentru furt în proporţii


Ofițerii de investigație a sectorului Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au reținut un tânăr cu vârsta de 23 de ani, originar din r. Cahul, fiind bănuit de furt în proporții deosebit de mari. Incidentul a avul loc la 14 august curent, suspectul prin deteriorarea lacătului ușii auxiliare a pătruns în Centru Comercial amplasat pe bd. Ştefan cel Mare, de unde a sustras 50 de ceasuri de model „Casio”,  cauzând un prejudiciu în sumă de 78 mii lei.

În urma acțiunilor de investigații și urmărire penală întreprinse de polițiști, suspectul a fost reținut şi escortat la inspectoratul sectorului Centru pentru documentare și stabilirea circunstanțelor. În cadrul audierilor bănuitul și-a recunoscut vinovăția, comunicând polițiștilor că intenţiona să   părăsească teritoriul Republicii Moldova, unde urma să vândă ceasurile sustrase, pentru a obține un profit. Este de menționat că suspectul anterior a fost judecat pentru furt și jafuri.

Actualmente acesta este arestat pe un termen de 30 zile fiind cercetat penal pentru furt, infracţiune pentru care legislaţia penală în vigoare prevede pedeapsa cu închisoare pentru un termen de la 2 la 6 ani.


Cercetat penal pentru răpirea unei motorete

Reţinuţi şi cercetaţi penal pentru săvârşirea mai multor furturi din automobile


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""