Infractiuni descoperite

22
aug
eye

Tânăr reținut și cercetat penal de polițiștii sectorului Ciocana, pentru furt din locuință


În seara zilei de 19 iulie, Dispeceratul Inspectoratului de poliție Ciocana din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, a fost alertat de către un locuitor a s. Bâc, comunicând că i-au fost sustrase instrumente electrice predestinate construcției. Imediat la locul faptei sa deplasat grupa operativă, pentru stabilirea circumstanțelor. Polițiștii au fost întâmpinați de către prorietarul locuinței tânăr în vârstă de 28 de ani, comunicând că din debaraua casei, i-au fost ustrase bunuri materiale. În urma cerecetării la fața locului forțele de ordine au stabilit că persoane necunoscute la acel amoment au părtuns în debara prin deteriorarea lacătului de la ușă de unde au sustras bunurile materiale. Prejudiciul cauzat fiind estimat de proprietar la 11 700 lei.

Polițiștii imediat au dispus efectuarea unui șir de măsuri speciale de investigație în stabilirea și identificarea făptașului. Ulterior în urma măsurilor întreprinse individul a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri. Acesta sa dovedit a fi în vârstă de 28 de ani, domiciliat în s. Bâc, anterior judecat pentru infracțiuni analogice.  În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția iar bunurile sustrase au fost depistate la domiciliul acestuia și urmează a fi returnate proprietarului.

Actualmente tânărul este cercetat penal pentru furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani.


Operațiunea ,, Autobuz" în plină desfășurare

Tânăr riscă până la 7 ani de închisoare pentru jaf, comis la Gara Auto Sud


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""