Infractiuni descoperite

07
mai
eye

Tânără cercetată penal , riscă pînă la 3 ani de închisoare


Polițiștii sectorului Râșcani a Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au fost alertaţi despre un conflict iscat între trei persoane, pe bd. Gavriil Banulescu – Bodoni, ca urmare inițiatoarea conflictului din intenții huliganice a aplicat victimei o plagă de cuțit în regiunea abdomenului, după care a părăsit locul faptei. La fața locului imediat a intervenit grupa operativă din cadrul Inspectoratului Râşcani, pentru documentarea tuturor circumstanțelor.

Respectiv, conform datelor constatate de polițiști la locul incidentului, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 37 ani, locuitor a capitalei care se afla împreună cu concubina în vârstă de 36 ani. Conform informaţiilor acumulate de polițiști, atât victima cât și persoana bănuită erau în stare de ebrietate.  Astfel, ofiţerii de investigaţii în urma măsurilor întreprinse, pe urme fierbinți au identificat şi reţinut o  tânără în vârstă de 29 ani, din capitală anterior cercetată penal pentru diverse infracțiuni. În cadrul audierilor tânăra și-a recunoscut vina, comunicând că conflictul s-a iscat între ei este din cauza unei datorii.

Actualmente tânăra este cercetată penal pentru huliganismcare conform legislație penale se pedepsește cu amendă în mărime de la 27500 la 52500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 3 ani.


Doi minori cercetaţi penal pentru răpirea unui automobil

Recidivist reţinut de poliţiştii sectorului Botanica


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""