Infractiuni descoperite

01
aug
eye

Tineri reţinuţi cu droguri de către un echipaj BPRO


În cadrul patrulărilor demarate de către echipajele mobile ale Batalionului Patrulare şi Reacţionare Operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, poliţiştii au reţinut şi documentat doi indivizi, suspectaţi de păstrare şi consum de substanţe narcotice.

Astfel, pe o stradă din sectorul Râşcani, poliţiştii au observat doi bărbaţi, care manifestau un comportament neadecvat  fiind suspectaţi de consumul drogurilor. Aceştia s-au dovedit a fi locuitori ai capitalei cu vârstele de 28 şi 31 de ani, asupra cărora a fost depistat un plic în care se afla o substanţă necunoscută. Ambii au fost escortaţi la Inspectorat pentru audieri şi stabilirea circumstanţelor, iar probele delicte au fost ridicate, sigilate conform procedurii şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP

Conform legislaţiei penale în vigoare  suspecţii reţinuţi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 10 000 lei la 20 000 lei  sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 100 de ore.

Este de menţionat că, Poliţia Capitalei a dispus intensificarea patrulărilor străzilor în vederea prevenirii şi combaterii criminalităţii stradale.

 


Escroc aflat în căutare pentru mai multe infracţiuni, reţinut de poliţiştii sectorului Botanica

Operaţiunea “MAC 2018” în plină desfăşurare, Poliţia Capitalei a depistat 300 plante de cânepă


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""