27
mai
eye

Transporta ilegal motorină cu autocamionul


În vederea prevenirii şi combaterii contrabandei, precum şi a traficului ilict de mărfuri pe teritoriul ţării, poliţia capitalei descinde acţiuni concrete la elucidarea cazurilor şi documentarea lor conform prevederilor legale în vigoare. Astfel în cadrul activităţilor specializate a fost identificat un bărbat în vârstă de 51 ani, specializat în transportarea ilegală a motorinei din regiunea transnistreană. În lipsa actelor necesare, suspectul procura motorină din stânga Nistrului la un preţ de 14,00 lei, apoi o realiza în capitală la preţul afişat la staţiile peco din capitală.

Motorina era transportată în rezervoare special camuflate la autocamionul de model “Kamaz”. El a fost surprins pe strada Miciurin de către ofiţerii de investigarea fraudelor economice ai IP Buiucani al Direcţiei de Pliţie a mun. Chişinău. În timpul reţinerii, poliţiştii au depistat motorină în cantitate de peste o tonă, ascunsă în rezervoarele suplimentar adaptate la camion. El urma să încaseze bani în sumă de peste 27 000 lei.

Bărbatul a recunoscut că motorina era adusă din regiunea transnistreană, fiind condus la inspectorat pentru audieri. Cantitatea de motorină a fost ridicată, iar în privinţa lui a fost întocmit un proces-verbal cu privire la contravenţie. El riscă amendă în mărime de 3 000 lei cu confiscarea produselor petroliere.

Direcţia de Poliţie a mun. Chişinău continuă acţiunile de depistare şi documentare a persoanelor implicate în cazuri similare.

             


Magazin de haine improvizat într-un apartament din capitală

Tone de carne de găină şi porc, păstrate în condiţii insalubre


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""