04
mar
eye

Transportau ilegal băuturi alcoolice în sumă de peste 15 000 lei


În cadrul măsurilor de prevenire şi combatere a traficului ilicit de mărfuri şi contrafacerea băuturilor alcoolice pe teritoriul capitalei, ofiţerii de investigare a fraudelor economice ai Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au reţinut doi bărbaţi ce transportau ilegal sticle cu băuturi alcoolice tari în sumă totală de  peste 15 000 lei.

Suspecţii s-au dovedit a fi locuitori ai capitalei, cu vârstele de 28 a şi respectiv 46 ani. Poliţiştii au depistat în portbagajele automobilelor sticle cu coniac contrafăcut, precum şi timbre de acciz. Conform primelor informaţii constatate, băuturile urmau să fie realizate la o piaţă comercială din capitală. Totodată, indivizii ar fi postat pe un site de anunţuri informaţii despre comercializarea băuturilor alcoolice.

În context, poliţiştii au ridicat şi sigilat toate cutiile cu băuturi în calitate de probe delicte, fiind depozitate spre păstrare până la decizia instanţei de judecată. Ei riscă să fie cercetaţi penal pentru activitate ilegală de întreprinzător şi încălcarea dreptului de autor  şi a drepturilor conexe.


Percheziţii la un centru comercial din capitală

Jafuri stradale descoperite de poliţişti ”pe urme fierbinţi”


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""