Infractiuni descoperite

10
mai
eye

Trei indivizi cercetaţi penal pentru furturi din locuinţe


Ofiţerii de investigaţii a sectorului Buiucani din cadrul  Direcţiei de Poliţie a mun. Chișinău cu suportul angajaţilor BPDS “Fulger” a IGP au anihilat o grupare criminală specializată în furturi din locuinţele aflate la sol, prin metoda forţării geamurilor din termopan.

Membrii grupului criminal s-au dovedit a fi trei indivizi cu vârstele de 28 ani și 30 ani, locuitori a municipiului Chișinău comuna Trușeni, anterior judecaţi pentru infracțiuni similare. Fiind autorizate percheziţii la domiciliile lor, poliţiştii au depistat bunuri materiale a căror provenienţă n-au putut-o demonstra, cum ar fi instrumentre electrice pentru construcții. Conform informaţiilor acumulate până în prezent de forțele de ordine, aceştia ar fi pătruns în mai multe locuințe din comuna Trușeni în perioada lunilor ianuarie-aprilie curent, prin metoda forţării geamurilor din termopan în timp ce proprietarii nu se aflau la domiciliu. Astfel cauzâd un prejudiciu considerabil.

Actualmente cei trei indivizi sunt cercetați penal pentru furt. Conform legislației penale ei riscă o pedeapsă cu  amendă în mărime de la 32500 la 67500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.


Doi bărbaţi aflaţi în căutare reţinuţi de către poliţişti

Dacă îl recunoşti anunţă poliţia!


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""