28
mar
eye

Turneul de minifotbal organizat în memoria lui Sergiu COIPAN


Pentru al VI-lea an consecutiv Direcţia de Poliţie a mun. Chişinău organizează turneul de minifotbal dedicat memoriei locotenent-colonelului de poliţie Sergiu Coipan. În cadrul competiţiilor sportive au participat 7 echipe din cadrul subdiviziunilor desconcentrate şi echipa veteranilor MAI.

Pe primul loc s-a situat echipa Inspectoratului de Poliţie Ciocana, al doilea loc l-au ocupat veteranii MAI şi pe al treilea loc s-a situat Inspectoratul de Poliţie Botanica.

Prezentă la festivitatea de premiere, conducerea Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău a înmânat învingătorilor diplome, cupe şi medalii, menţionând că poliţistul Sergiu Coipan a rămas în memoria tuturor colaboratorilor MAI drept un erou.

Sergiu Coipan s-a născut în s. Selemet r. Cimişilia, la data de 6 iunie 1971. După absolvirea şcolii a fost admis la Şcoala superioară militară de aviaţie din Harkov , în anul 1988.  După absolvire s-a întors în Moldova şi s-a angajat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Datorită calităţilor sale, insistenţei şi devotamentului faţă de serviciu, au fost descoperite un şir de infracţiuni grave, pentru ce a primit mai multe distincţii MAI: “Colaborator eminent”, “Pentru serviciul impecabil” de gradul III.

La 29 martie 2005, în timpul reţinerii a doi criminali deosebit de periculoşi, Sergiu Coipan este rănit mortal. În memoria lui,  liceul din satul de baştină şi o stradă din sectorul Ciocana a mun. Chişinău îi poartă numele.

 

 

 

 

 

 

 

 


Poliţia a stopat activitatea unei spălătorii auto din capitală

Suspectat că ar fi furat un telefon mobil dintr-un internet-cafe


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""