Infractiuni descoperite

26
mar
eye

Un bărbat din capitală riscă până la 7 ani de închisoare pentru huliganism


Recent, ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Botanica al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au reținut un bărbat de 49 de ani, locuitor al capitalei, pentru comiterea unui huliganism. Bărbatul anterior s-a dovedit a fi judecat pentru infracțiunile de jaf și vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii.

Polițiștii fiind alertați la data de 21 martie, pentru a interveni la documentarea unui caz de huliganism pe str. Independenței, unde între doi bărbați s-a iscat un conflict iar unul din bărbați s-a ales cu o plagă. La locul faptei imediat s-a deplasat grupa operativă și serviciile specializate pentru stabilirea circumstanțelor. În urma documentării polițiștii au stabilit că între victim, bărbatul în vârstă de 42 ani și un individ, în timp ce se aflau în fața unui magazin, ambii fiind în stare de ebrietate, între ei s-a iscat un conflict care a generat în bătaie iar ulterior suspectul i-a aplicat o lovitură cu un obiect ascuțit în regiunea abdomenului, ulterior părăsind locul faptei.  Victima a fost transportată cu un echipaj medical și internat la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma măsurilor speciale de investigație suspectul a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri. Iar în cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru huliganism, care conform legislației se  pedepseşte cu închisoare de la 3 la 7 ani.

 


Bărbat aflat în căutare de către Poliție pentru jaf și escrocherie, reținut și plasat în penitenciar

Cercetați penal pentru jaf de către polițiștii sectorului  Buiucani


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""