04
iul
eye

Un microbuz de rută a tamponat mortal o minoră


Poliţia  capitalei informează că, în jurul orei 14.30, un microbuz de pe ruta 120, a tamponat mortal o fetiţă de 5 ani, în timp ce traversa carosabilul la trecerea pentru pietoni. Victima a decedat ulterior la spital din cauza leziunilor corporale grave primite, care s-a dovedit a fi originară din or. Hânceşti. Incidentul a avut loc în preajma Gării Auto Sud, iar la volanul microbuzului de model “Mercedes” se afla un bărbat în vârstă de 37 ani, originar din raionul Soroca.

În context, angajaţii Secţiei activităţi urmărire penală din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău s-au deplasat la locul faptei pentru a iniţia procesul penal de documentare a cazului. Şoferul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 până la 7 ani cu privarea dreptului de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 4 ani.

 Totodată poliţia precizează, conducătorul auto care se afla la volanului microbuzului de pe ruta 155 implicat în accidentul rutier, produs la intersecţia Mihai Eminescu cu Sciusev, în rezultatul căruia au avut de pătimit 13 persoane, la fel a fost reţinut pe un termen de 72 de ore. Acesta riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 până la 7 ani cu privarea dreptului de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 4 ani.

În această ordine de idei Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău solicită tuturor conducătorilor auto să respecte regulile de circulaţie şi să manifeste maximă prudenţă în traficul rutier.

 


Reţinut cu o geantă plină cu plante de mac

Percheziţii autorizate la un club de noapte din capitală


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""