Infractiuni descoperite

28
noi
eye

Un tânăr de 27 de ani, reținut chiar în stradă de către un echipaj BPRO, fiind suspectat de consum de droguri


În dimineața zilei de 27 noiembrie, un echipajul mobil al Batalionului de Patrulare și  Reacţionare Operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, în timpul patrulării străzilor din sect.Buiucani al capitalei, pe str. Ghioceilor, au observat un tânăr care avea un comportament suspect, fiind suspectat în consum de substanțe stupefiante. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 27 de ani, originar din r-nul Rezina.

La fața locului a fost solicitată grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Buiucani, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul procesului de documentare, poliţiştii au depistat asupra lui un pachet din polietilenă, în care se afla un conținut sub formă de masă vegetală fărâmițată și cu miros specific. Tânărul a fost escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Fiind audiat acesta a recunoscut că este consumator de substanţe narcotice, iar pachetul a declarat că l-ar fi procurat prin intermediul rețelelor de socializare. În acet context, pachetul a fost sigilat şi expediat la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al Inspectoratului General al Poliţiei, pentru efectuarea expertizelor. În dependenţă de rezultatele acestora, individul riscă să fie cercetat penal pentru circulaţia ilegală de droguri.

Totodată ofițerii de investigație întreprind acțiuni suplimentare în stabilirea circumstanțelor și implicarea altor persoane în consumul și comercializarea drogurilor.

Este de menţionat că, Poliţia Capitalei a sporit activităţile de patrulare a străzilor şi în special locurile unde pot fi săvârşite infracţiuni sau contravenţii, iar cetăţenii sunt îndemnaţi să informeze imediat serviciul unic 112 în caz de urgenţă.

 


Reținut de polițiștii sectorului Botanica pentru comiterea a 2 jafuri

Reținuți de Polițiștii sectorului Botanica pentru răpirea unui automobil


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""