Infractiuni descoperite

07
mai
eye

Verificări efectuate de către polițiști în vederea evaluării stării tehnice a unităţilor de transport la doua companii din capitală


Polițiștii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au efectuat verificări la o firmă de taxi și la o companie specializată în comercializarea produselor din domeniul construcțiilor și reparațiilor,  în vederea evaluării stării tehnice a unităţilor de transport. Scopul acţiunilor întreprinse de către poliţişti este de a responsabiliza şoferii şi administratorii să respecte regulile de exploatare a unităţilor de transport.

În acest context au fost verificate în total 34 de unități de transport. În urma verificărilor forțele de ordine au depistat unele încălcări cum ar fi: defecte în sistemul de iluminare, lipsa echipamentului necesar, amplasarea neautorizată pe vehicule a publicităţii, fiind întocmite 5 procese-verbale cu aplicarea amenzilor de la 250 lei la 500 lei.

Poliţia Capitalei va continua activităţile la acest compartiment, totodată șoferii sunt rugați să respecte prevederile Regulamentului Circulaţiei Rutiere.


Reținut de polițiști după ce a sustras mai multe bunuri din curtea unei case de locuit

Cercetat penal după ce ar fi jefuit o tânără


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""