Infractiuni descoperite

07
aug
eye

Veselă şi tacâmuri comercializate ilegal în Capitală, ridicate de către poliţişti


Ofițerii Secției Investigare Fraude Economice din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău de comun cu ofiţerii de patrulare a INP, au deconspirat activitatea ilicită  a unui bărbat în vârstă de 33 de ani, domiciliat în România, care transporta mărfuri în lipsa documentelor de provenienţă (seturi de veselă şi tacâmuri).

Conform datelor acumulate preliminar, bărbatul transporta mărfurile din România şi le comercializa pe teritoriul capitalei. În contextul investigaţiilor poliţiştii au depistat în automobilul acestuia 7 cutii cu veselă, 5 cutii cu cuţite, şi 3 cutii cu tacâmuri, care urmau să fie vândute în lipsa actelor de calitate şi provenienţă.

Mărfurile au fost ridicate și depozitate pina la decizia instanţei de judecată pentru stabilirea vinovăţiei şi aplicarea confiscării speciale, iar valoarea acestora urmează a fi stabilită.
A fost întocmit proces-verbal cu privire la  Achiziţionarea, păstrarea, transportul şi comercializarea ilegală a valorilor materiale, care prevede amendă în mărime de la 5000 lei pina la 7500 lei .

Poliţia capitalei continuă activităţile specializate în vederea protejării drepturilor consumatorilor.


Operaţiunea ,,MAC-2018” in vizorul Poliţiei Capitalei

Şedinţă de lucru la Oficiului Teritorial Chişinău al Societăţii Vînătorilor şi Pescarilor din Moldova referitor la deschiderea sezonului de vînătorie 2018 – 2019


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""