29
oct
eye

Violată în debaraua unui bloc de locuit din capitală


O tânără în vârstă de 25 ani, a alertat poliţia în seara zilei de 23 octombrie curent, precum că a fost violată de un individ necunoscut, în debaraua unui bloc de locuit din sectorul Botanica al capitalei. Respectiv în cadrul măsuilor speciale de investigaţii, angajaţii IP Botanica al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au reţinut pe urme fierbinţi un individ în vârstă de 53 ani, anterior judecat pentru diverse infracţiuni grave, ispăşindu-şi pedepsele timp de 30 ani prin puşcării.

În cadrul audierilor, victima a relatat toate circumstanţele în care a fost ameninţată cu moartea şi violată contrar voinţei sale într-o debara a blocului în care locuieşte. Potrivit ei, bănuitul ar fi urmărit-o până la lift, invitând-o insistent la o zi de naştere, însă victima l-a refuzat categoric. Ajungând la etajul opt al blocului, acesta a apucat-o de gât şi a ameninţat-o cu moartea în caz ca va striga după ajutor, apoi a forţat-o să întreţină raport sexual cu el în mod pervers. Uterior individul i-a sustras telefonul mobil de model „Samsung Galaxy S II” şi a dispărut de la locul crimei.

Astfel în temeiul declaraţiilor făcute de victimă şi a probelor acumulate preliminar, poliţiştii l-au reţinut pe bănuit pe un termen de 72 de ore în Izolatorul de Detenţie Preventivă al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. Ulterior, fiind adus în instanţa de judecată pentru ai aplica măsura de reprimare sub formă de arest, judecătorii au decis ca acesta să fie cercetat penal pentru viol, acţiuni violente cu caracter sexual, acţiuni perverse şi furt în stare de libertate.

Dacă instanţa de judecată îl va găsi vinovat de cele incriminate, atunci individul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 până la 12 ani.

Poliţia capitalei solicită cetăţenilor să informeze imediat Serviciul specializat 902, atunci când au sesizat săvârşirea unei contravenţii sau infracţiuni.


Autorul apelului fals cu bombă, a fost identificat

Minori reţinuţi pentru furturi din automobile


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""