Social utile

02
oct
eye

Ziua internațională a persoanelor în etate sărbătorită alături de Poliție


Poliția nu a uitat de sărbătoarea dedicată celor care poartă pe chip înțelepciune și lumină, iar în suflet putere și credință, înglobând adevăratul sens al experienței și al gratitudinii.
Astfel, 01.10.2018, angajații Inspectoratelor de Poliție din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău în colaborare cu Administrația Publică Locală, în capitală au desfășurat activități cultural-artistice consacrate ”Zilei internaționale a persoanelor în etate”. Numai cuvinte calde și felicitări de bine, au fost adresate tuturor vârstnicilor prezenți la sărbătoare, iar membrilor Asociației Obștești ”Bunicii Grijulii” din fiecare sector, le-au fost înmânate flori și diplome de onoare, pentru munca depusă zi cu zi la trecerile de pietoni din preajma instituțiilor de învățământ.
Cu acest prilej, Poliția capitalei vine să își exprime profunda recunoștință pentru toți cei care prin activitatea de o viață, au contribuit la bunăstarea întregii societăți și s-au dedicat creării viitorului. Dumneavoastră ați format generații, ați clădit istoria neamului și rămâneți a fi rădăcinile continuității.


Cercetat penal pentru furt din locuință

Dacă îi recunoști apelează la Poliție!


ARTICOLE SIMILARE

NOI LUCRĂM PENTRU TINE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""